Summerfresh chicken plate.
Nu när det praktiskt taget är lördag tycker jag att det passar att lägga in ett trevligt lunchrecept - både extremt gott och extremy nyttigt! Jag improviserade med middagen häromkvällen för att piffa upp vardagen lite (som jag älskar att göra ;) ).
Den här rätten är praktiskt taget en "one dish"-rätt :) Man kan lägga till alla möjliga tillbehör om man känner för det men jag föredrog att göra det rätt lätt, med lite dip, tomater och kokade morötter vid sidan av.
Till detta behövs: kycklingfiléer, frysta hallon, fetaost, golden delicious-äpplen (eller vilken sort du känner för. Denna råkar vara extra saftig!), kanel, grillkydda, vitpeppar och paprikakrydda.
Skär kycklingen i avlånga bitar, cirka 1-1, 5cm tjocka. Stek dem sedan i smör och äventyra lite med kryddorna. Mat blir alltid godast när man improviserar med smaker!
När kycklingen är klar lägger du den på ett fat och tillsätter sedan smulad fetaost, småhackade äpplebitar och frysta hallon som har fått tina lite.
Sedan - Voila! You have it! ;) <3