Bowl

Publicerad 2012-12-30 16:34:00 i Life In General,

God eftermiddag/kväll kära vänner!
 
Jag älskar att bowla - och gissa vad jag ska göra ikväll? Hoppas att jag vinner över min motståndare ;D
Vet inte riktigt varför, men jag börjar tänka på den där scenen i Grease 2 när alla plötsligt hoppar upp på borden och slänger sig över banorna xD
Se scenen här!
http://www.youtube.com/watch?v=KWKu1BbZhkQ&list=PL0AED7F18B8F85C1A
 
Haha, vet inte riktigt om min bowling kommer att bli såhär - men om jag ska bli skådis hoppas jag att jag får göra det här någon gång ;)
 
Vad gör ni ikväll?
Bowlingkramar,
 
Josephine<3
 
 
 

How To Make A Buffét!

Publicerad 2012-12-30 02:27:00 i Food Love,

Vänner!
 
Jag älskar att laga mat och göra fina bufféer till min familj - vilket jag gjorde igår kväll!
Jag brukar mest experimentera och mixa det som finns hemma och det blir oftast en fantastisk smakupplevelse (men tro mig, jag har gjort misstag ett par gånger förr ^^)!
 
Jag tänkte därför att jag skulle dela med mig av recepten till snittarna jag gjorde till filmkvällen jag hade med familjen!
 
Nr. 1: Laxkuvert
 
 
Du behöver:
- Rökt lax
- Créme Fraiche
- Röd lök
- Golden delicous-äpplen
- Franska örter
- Serveringsfat och plockpinnar
 
Gör såhär: Hacka rödlöken och äpplena och lägg dem sedan tillsammans i en skål. Häll i créme fraiche och franska örter och blanda ihop. Plocka fram den rökta laxen. Ta en bit i taget (skär dem stora bitarna i delar om du vill ha mindre paket! ^^), ta en sked och lägg i rödlöks-och-äppelröran i mitten på laxen. Vik sedan ihop delarna runt omkring och sätt enplockpinne i mitten så att packetet håller. Klart! :D
 
 
Nr. 2: Avokadotoast med kräftskjärtar
 
 
Du behöver:
- Avokado
- Kräfskjärtar
- Vit bröd
- Vitlökspulver
- Flingsalt
- Peppar
- Lime
 
Gör såhär:
Rosta de vita brödskivorna och skär dem sedan i små tärningar. Mosa upp avokadon i en skål och krydda med lite flingsalt, lime och vitlökspulver. Toppa brödtärningarna med avokadoröran och sätt sedan kräftskjärtarna ovanpå avokadon. Tillsätt peppar på toppen. Klart! :D
 
 
Nr. 3: Kryddkorv-och-papaya-explosion
 
 
Du behöver:
- Kryddkorv (Du bestämmer smak! Jag använde vitlökskorv!)
- Papaya
 
Gör såhär:
Skär korven i små bitar, sätt fast bitarna på plockpinnarna och placera dem sedan på papayan. Klart! :D
 
Nr. 4: Äppel-och-rödlökstoast med fetaost
 
 
Du behöver:
- Golden delicious-äpplen
- Röd lök
- Créme fraiche
- Franska kryddor
- Fetaost
- Vitt bröd
- Dill
 
Gör såhär: Rosta brödet och skär i små tärningar. Blanda ihop samma röra av rödlök, äpple, créme fraiche och franksa kryddor som till laxkuverten. Lägg röran på brödtärningarna. Skär upp tunna bitar av fetaost och sätt ovanpå brödbitarna. Toppa med dill. Klart! :D
 
 
 
Nr. 5: Selleribåtar
 
Du behöver:
- Selleri
- Créme Bonjour vitlöksost
 
Gör såhär: Skär sellerin i jämna stavar. Bred osten över gapet på selleribitarna. Klart! :D
 
 
Dessa blir tillsammans en riktigt god och mättande middag full med smakexplosioner! Hoppas att det ska smakas!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3
 
 

Penpals

Publicerad 2012-12-29 16:56:00 i Adventures,

God kväll kära vänner!
 
Jag har många gånger om funderat över att skaffa en brevvän. Jag har haft en förr när jag var liten som jag hittade i Julia-tidningen, men vår kontakt rann ut i sanden. Med andra ord  - jag ingen aning om vad som egentligen hände med det.
 
Nu har jag i alla fall tagit tjuren vid hornen och skaffat en svensk brevvän. Hon är jättetrevlig och det är verkligen riktigt roligt att kunna prata med någon utomstående, lära känna någon i grunden. Vi kan prata om allt och jag känner verkligen att jag blir både lycklig och mår bättre när jag pratat med henne.
 
Jag vill dock också ha en brevvän från något annat land också, det hade varit jättekul!
 
Så nu sitter jag på olika "Penpal"-hemsidor och letar efter en spännande kandidat - hoppas att jag hittar någon rolig!
 
Ett tips för er som vill ha brevvänner är att ni antingen går in på den svenska hemsidan Brevvansformedlingen.se - fär jag hittade min brevvän - eller att ni googlar på "brevvän" eller "international penpals", så kan jag lova att ni hittar en bra hemsida att leta på.
 
Hoppas att ni alla har en toppenlördag! Myser ni i soffan kanske? Det tycker jag är en bra sysselsättning i så fall!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3

Sleepover!

Publicerad 2012-12-28 17:35:48 i Life In General,

God kväll kära vänner!
 
Från eftermiddagen igår till förmiddags idag hade jag en liten mysig sleepover med mina bästisar! Vi firade ut julen och dessutom hade vi ett litet sent firande av min födelsedag (bättre sent än aldrig xD). Jag fickmassa fina presenter, vi åt god mat och tittade på en hystieriskt rolig och härlig film jag fått i julklapp!
                     
Jag fick det här underbara halsbandet...
 
 
                                             
Den här häftiga boken...
 
+ ett jättefint halsband till, en härlig bodysplash, en massa smaskig choklad och...hmm...hur ska jag uttrycka mig? Jo! En oväntad present också som jag inte tänker skriva här xD
 
 
Nu ska mamma och min syster på konsert så pappa och jag ska äta tortellini och titta på våra kompisar Al Pacino, Jack Nicholson, Tom Hanks och de andra ;)
 
Har ni haft en bra fredag? :D
 
Btw! Ska snart visa en massa fina bilder från julafton!
Vinterkramar,
 
Josephine<3

TheLuxe Series...

Publicerad 2012-12-26 15:52:00 i I'm "tipsing",

God eftermiddag kära vänner!
 
Tänkte att det var på tiden att jag skulle ge er mitt allra första boktips!
 
Som några av er kanske vet sitter jag själv och försöker skriva romance - vilket råkar vara en genre jag verkligen gillar! Däremot kan det vara aningen svårt att hitta romance i Sverige, då vi inte har speciellt många romanceförfattare här. Dock finns det en hel del skickliga utländska författare som skriver mycket vacker romance!
 
Här är en av mina favoriter! Deluxe-serien (skriven av Anna Godbersen), som utspelar sig under de allra första åren av 1900-talet i New York! (Jag är historianörd ^^ <3)
 
Deluxe (Bok nr. 1) - Rivaler (Bok nr. 2) - Avund (Bok nr. 3) - Splendor (Bok nr. 4, denna läste jag på engelska, vet inte vad den heter på svenska :) )
 
Det viktiga för mig när det gäller romance är att det inte får vara FÖR cheesy ^^ Jag gillar när det är glamouröst och vackert och replikerna är romantiska, men det får inte vara för mycket av det goda, då förstörs det!
 
Denna serie är riktigt bra och skildrar livet för unga New York-bor under 1900-talet och intrigerna som är emellan dem. Den centrala karaktären är den vackra och milda societetsflickan Elizabeth Holland och hennes syster Diana Holland - plus deras umgängeskrets och spännande karaktärer bland deras tjänstefolk...
 
Serien skildrar kärlek , avund, rykten, äventyr och svåra val - alldeles perfekt mix till en perfekt bokserie!
 
 
Hitta serien på dessa ställen:
 
* På Bokus: http://www.bokus.com/bok/9780061921186/the-luxe/
* På Adlibris: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9132153767
* På Bokia: http://www.bokia.se/deluxe-4266479
 
Jag kanske också ska nämna att författarinnan har släppt en ny och spännande bokserie som jag även ska skaffa mig! Den heter "Bright Young Things", utspelar sig från 1929 och framåt och finns även att köpa på vissa av hemsidorna för länkarna här ovanför!
Bright Young ThingsBeautiful DaysThe Lucky Ones
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3

Lovely Patterns...

Publicerad 2012-12-25 23:38:00 i Fashion Coma,

God kväll kära vänner!
 
Sitter och lyssnar lite på Bruno Mars nya skiva och tittar igenom en massa fina klänningar som jag gärna skulle klicka hem ^^ Här är tre som jag tycker är väldigt vackra...
 
Tycker att den längst till vänster påminnert lite om en av Alexander McQueens föredetta kollektioner...Den i mitten känns på något sätt lite vintage och den längst till höger är väldigt härlig, nästan lite "påfågel-aktig" i kjolen. Vad tycker ni? Vilken är favoriten? ;)
 
Alla från ASOS. Hitta nr. 1 här: Prom            Hitta nr. 2 här:Dress-         Hitta nr. 3 här: Dress- 
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3

VS Fashion Show

Publicerad 2012-12-25 21:31:00 i Fashion Coma,

God kväll kära vänner!
 
Jag har precis tittat klart på Victoria's Secret Fashion Show - and it was amazing!
 
Jag bara älskar Victoria's Secret, det är verkligen ett av mina absoluta favoritaffärer. Man blir så uppiggad och glad när man går inne i butikerna och man känner sig även väldigt vacker och fin när man kommer ut med en av de glamourösa väskorna i handen...
 
På tal om det började mamma prata om att hon tyckte att jag skulle vara med där. Nå? Vad tycker ni? Ska kanske bli lite mer vältränad men jag tror nog att jag skulle passa in bra  - och ha kul!
 
Vad tror ni? ;)
 
Här är lite bilder från årets vackra show!  
 
  
En av mina favoritänglar - Alessandra + en av mina favoritoutfits i år ^^
 
   
Också en av mina favoritoutifts...<3
 
 
 
 
     
 
 
 
 
Adriana öppnade showen i denna magnifika cirkuskreation...;)
 
Nå, vad tyckte ni? Lika fantastisk som vanligt? Detta är inte bara en modeshow, det är utan tvekan en konstshow också!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3
 

Beautiful Things...

Publicerad 2012-12-21 23:43:00 i Fashion Coma,

 Kära vänner,
 
Jag har alltid varit kär i stora och maffiga smycken och tänkte därför att jag skulle ge er ett urval av några saker jag tycker är extra vackra ting...;)
 
 
 
Halsband med röd diamant http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Premium-Baroque-Jewel-Torque-Necklace/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2554470&cid=4175&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Rose+gold/Halsband med gula diamanter http://www.bluefly.com/Designer-Fashion-Jewelry/_/N-1abg/list.fly/ /Guldarmband med små diamanter http://www.bluefly.com/Jardin-gold-multicolor-jeweled-cuff/p/319598401/detail.fly/Blue metallic heels by Vera Wang http://www.kohls.com/product/prd-1115217/princess-vera-wang-high-heels-juniors.jsp /Halsband med rosa diamanter http://www.lindex.com/se/dam/accessoarer/halsband/6912395/Halsband/?styleId=40008987 /Diamantclutch http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/se/sv/zara-neu-W2012/269200/828375/FESTVÄSKA%20SMYCKE / Guldigt armband med brun puff och guldiga stenar http://www.kohls.com/product/prd-1136288/jennifer-lopez-gold-tone-textured-bead-cuff-bracelet.jsp / Halsband med bruna pärlor http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/accessoarer/smycken/blond-accessories-828/ho-necklace-828297-1947/ / Blå clutch med diamanter http://eu.accessorize.com/view/product/eu_catalog/acc_1,acc_1.7/2892708900 / Ring med rosa diamant http://eu.accessorize.com/view/product/eu_catalog/acc_2,acc_2.9/3850605050...

It's finally Christmas!

Publicerad 2012-12-21 19:53:11 i Life In General,

God kväll kära vänner!
 
 
Jag ber åter om ursäkt för mitt mystiska försvinnande - har haft en massa skolarbete och sysslor som hamnat i vägen för mitt skrivande. Men nu är jag tillbaka och fit for fight! ;D
 
Morgonen började sådär med att jag var nära att halka omkull sisådär tre gånger, stressade (jag är extremt stresskänslig!) och dessutom glömde mina uppvärmda lussebullar hemma som jag skulle ha att mumsa på till julfilmen vi skulle titta på med klassen i skolan. Men men! Dagen har slutat bra i alla fall!
 
I dag har jag avvrkat mitt första besök med min fader i Vällingby centrum. Pappa singerade och sedan gick vi och tog en mysig fika på ett sött kafé där med en av hans skrivarelever. Det blev en lång och trevlig eftermiddag med god fika och mycket trevligt sällskap!
 
 
 
 
 
 
 
Dessutom kunde jag inte bestämma mig för vilken av mina broscher som jag ville ha på min röda kavaj idag - så jag beslutade mig helt enkelt för att ha allihopa ^^
 
 
Har ni haft en bra fredag?
 
Julkramar,
 
Josephine<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRIIIIDAYYY! :D

Publicerad 2012-12-14 11:10:16 i Life In General,

God morgon kära vänner!
 
 
Idag känner jag att det kommer att bli en riktig toppendag! 
 
Jag tränade igår igen - SH'BAM på Sats. Tipsar er starkt att prova det - det är jättekul!
 
Ikväll blir det mys och förberedningar med familjen för imorgon och imorgon blir det en massa mys hemma med vänner! Förhoppningsvis ska jag också kunna dra med mig syrran på bio på måndag.
Kan inte fatta att det är en vecka kvar till jullovet! Ska bli så skönt! Och så ska jag blogga en massa kul för er! Recept och härliga tips för ett mysigt hem och en mysig jul.
 
 
Nej, nu ska jag fortsätta koda min hemsida på webblektionen - vi hörs mer ikväll!
 
Kramar och kärlek,
 
Josephine<3

Christmas Lights...

Publicerad 2012-12-12 17:48:00 i Life In General,

God kväll kära vänner!
 
Ikväll börjar jag känna att julen verkligen är på väg! Älskar mörkret snön i år (vilket är ovanligt för att vara mig!). Antar att första julen i Sverige på fem år förändrar känslan helt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär såg jag ut när jag kom hem idag ^^ De röda lyktorna runt min dörr kastade ett vackert ljus över ansiktet...Blev riktig julstämning!
 
 
Har ni pyntat något än?
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm exhausted...

Publicerad 2012-12-11 20:53:30 i Life In General,

God kväll kära vänner!
 
 
Idag var jag i skolan till tre - sen bar det av till gymet. Lyckades bränna 500 kalorier på löpbandet och orkade till och med med lite amatörstyrketräning för armar och bak ^^
 
 
Nu är jag extremt utmattad men väldigt belåten och glad över mina resultat på träningen! Måste dock jobba lite - en artikel kvar innan inlämningen...;)
 
Nu tänkte jag se om jag kunde ha turen att få sno det som är kvar av mammas underbara hummersoppa.
 
Hoppas att ni haft en toppentisdag!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3

Good morning Tuesday!

Publicerad 2012-12-11 09:38:28 i Life In General,

God morgon kära läsare!
 
Sitter nu i pausen på historialektionen!
Det har varit en riktigt bra morgon! Vaknade upp (visserligen lite för tidigt för min smak) och mötte sedan en trevlig bekant på bussen som jag pratade med ända fram till T-centralen. Satt sedan på bussen på mysigaste platsen och läste senaste numret av ELLE som låg i brevlådan igår.
 
Efter skolan ska jag till gymmet och köra på - ska bli så skönt att komma igång igen!
 
Har ni en bra tisdag?
 
Vinterkramar,
Josephine<3

Nobelmiddag

Publicerad 2012-12-10 22:12:00 i

God nobelkväll igen kära vänner!
 
Tänkte visa lite fler vackra bilder som min mamma tagit av sin fantastiska dukning. Hon är alltför duktig och kreativ (och underbar!)! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till förrätt serverades:
Hemlagad hummersoppa med päronskivor och champagne. Vid sidan av fanns det baguette att doppa i den underbara soppan...
Till varmrätt serverades tunn rostasfilé med potatis med kryddat smör, bearnaise och körsbärstomater...
 
Som ett litet härligt avslut på den goda middagen fanns det champagnelindt och kaffe att njuta av....;)
 
Hur har ni firat nobeldagen?
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nobelmiddag...

Publicerad 2012-12-10 20:51:00 i

God nobelkväll kära vänner!
 
Som ni kanske vet så hann jag och familjen inte med den vita limousinen i våra festblåsor till Blåa hallen i tid - så vi beslutade oss för att helt enkelt ha vår nobelmiddag hemma istället. Men nog blev det allt lika fint som det är i Blåa hallen? ;)
 
 
Vi hörs mer senare! ;)
Vinter (och nobel!)kramar,
 
Josephine<3
 

It's Over!

Publicerad 2012-12-10 12:53:28 i Life In General,

God förmiddag kära läsare!
 
MATTEPROVET ÄR ÖVER! Hoppas att det gick bra!
 
Thank God. Nu kan jag andas ut. Och vara roligare!
Ska kanske julhandla lite idag eller mysa med en bra julfilm innan nobelfestsändningen.
Den får man ju inte missa! ;)
 
Vi hörs mer ikväll!
Vinterkramar,
 
Josephine<3

For those of us who don't have small & perfect feet...

Publicerad 2012-12-09 21:34:00 i I'm thinking of...,

God kväll underbara vänner!
 
Jag är väl medveten om att jag borde sitta och plugga matte tills siffrorna sprutar ur öronen medan familjen myser i soffan till Beck - men jag kom och tänka på just en av de sakerna som jag inte har argumenterat om här på bloggen än. Jo? Skostorlekar!
 
Jag har aldrig varit ett speciellt stort fan av mina fötter, jag har till och med ibland på gränsen hatat dem. Just på grund av en enda stor anledning: Dem ÄR stora! Jag har hatat dem för att det gjort ont när jag försökt att pressa ner dem i ett par underbara pumps i en skoaffär för "normalfotade" tjejer.
 
Men guess what!? Det är ju inte mina fötters fel, eller hur? Jag kan inte hjälpa att jag fått gener av min farfar som var 1, 92 och hade vadå? 47 i skor? Jag har 42! Och det är dessutom inget jag skäms för   - jag är stolt över att bära farfars gener vidare!
 
Dock tycker jag att det är riktigt surt att tjejer som jag - som är aningen längre ( och kurvigare) än vissa inte borde få njuta av kläder och skor som alla andra kvinnor på jorden. Vad har vi gjort för fel så att vi inte ska kunna köpa skor i våra storlekar i alla butiker?
 
Mamma har varit med mig sen jag var liten i skoaffärerna. Det har ofta slutat med att jag suttit och gråtit på en pall för att jag inte kommit i de paret som jag verkligen ville ha mer än något annat.
 
Är det verkligen rättvist? Nej säger jag! Sedan jag var 10 år har jag många gånger desperat försökt gå efter en massa skönhetsideal. Väg sådär, var såhär lång, ha den här storleken - ha den här kroppen. Men jag vill inte! jag är gärna en Marilyn Monroe med stora fötter istället för något jag inte vill vara med "normalstora" perfekta fötter. Jag anser att mina stora fötter är en slags "flaw" som kan vara charmig.
 
Så varför, varför Scorette? Varför Din Sko? Varför Nelly,com? Varför Romwe? Varför alla skokedjor som anser att kvinnor bara ska ha fötter som går upp till storlek 39? Det är inget fel på mig och mina ankfötter - så varför ska jag straffas för det? Och varför ska alla tjejer som har riktigt små fötter också straffas? Ska pumps inte tillverkas för dem med storlek 32 heller?
 
Jag tycker att alla skobolag borde tänka efter: hur många kunder förlorar dem egentligen på att inte göra större/mindre storlekar? jag skulle i alla fall säga en mycket potientiell en: nämligen mig!
 
Alla ni tjejer därute som känner er som Långben med Kalle Anka-fötter: Älska er kropp och era fötter! Jag jobbar fortfarande på mig och det blir bättre och bättre hela tiden. Det är inte erat fel, det är företagens!
 
 
Var stolta över er själva och ha en toppen söndag!
 
Vinterkramar och kärlek,
 
Josephine<3
 
 
 
 
 
Golden Spearhead Black Flat Shoes
Ett par skor som jag vill ha från Romwe - som bara går upp till storlek 39...

Afternoon...

Publicerad 2012-12-08 15:49:45 i

God eftermiddag/kväll kära vänner!
 
Nu har jag gjort...En massa...Men inte pluggat...Måste göra det nu!
 
Har i alla fall lyckats fixa en hel del andra saker och lyssnat på Elvis. Nu sitter jag och lyssnar på Animal med Neon Trees ochh ska snart ut och skotta i kylan. Själv -.- Jaja, det blir klart någon gång!
 
 
Hoppas att ni alla har en toppenlördag! Jag lovar att jag ska bli roligare på måndag! ^^ Då är jag av med allt tungt skolarbete!
Vad vill ni ha då? Julrecept kanske? ;)
Vinterkramar,
 
Josephine<3

Lovely snow...

Publicerad 2012-12-08 11:51:09 i I'm thinking of...,

God förmiddag kära vänner!
 
Imorse vaknade jag upp med lilla Sigge tätt bredvid mig - han är en riktigt liten värmeflaska ^^
 
I alla fall så får ni tro det eller ej - men Florida-tjejen älskar snö i år. Ja! Ni hörde rätt!
Nu på kvällarna när jag är ute och promenerar med Siggis älskar jag den vita färgen, krasandet under fötterna.
Har mycket att göra just nu dock, men önskar mer än allt att jag snart ska kunna sitta och mysa i mitt rum med en bra bok, en kop varm choklad och en massa ljus! Men har mycket att göra både idag och imorgon. Måste skriva klart en historiauppsats, två novelreflektioner, träna till matteprovet på måndag plus lämna in jobb till min chef. Mycket nu men på måndag släpper de och förhoppningsvis kommer jag att kunna ta det lite lugnare innan lovet.
 
Hoppas att ni alla har en toppenlördag! vi hörs lite senare i eftermiddag!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3
 
 

Peppa!

Publicerad 2012-12-04 17:50:37 i Life In General,

God kväll kära vänner!
 
Peppa mig nu - har både en uppsats, två svenskauppgifter och ett matteprov att plugga till och dessutom jobb.
 
Peppa mig!
 
Lovar att jag kommer att vara mycket roligare nästa vecka när allt är över.
Tills dess - håll tummarna!
 
Vinterkramar,
 
Josephine<3

Gone Again...

Publicerad 2012-12-03 20:47:36 i I'm "tipsing",

Hej Vänner!
 
Jag ber återigen om ursäkt för mitt mystiska försvinnande. Helgen har varit fylld av fixande och donande och jobba och möten och allt möjligt. Blir bara trött om jag ska förklara allt helt enkelt ^^
 
I alla fall så har jag idag på kvällen stuckit ut och fikat med en bästis i Gamla Stan och promeneret under de vackra ljushängerna som trängs mellan hustaken där. Riktigt mysigt och det är ett starkt tips av mig att ni ska sätta er där på ett mysigt café vid ett fönster och helt enkelt bara mysa med någon ni tycker om (som kanske mig till exempel ^^).
 
Nu har jag en massa saker som jag måste göra! Har ett matteprov nästa vecka, en historiauppsats, två svenskaupgifter + jobb som ska vara färdiga och pluggade inför nästa vecka, så nu ska det bli full fart!
 
Vi hörs mer imorgon!
Peppa mig! <3
 
Vinterkramar,
 
Josephine

Om

Min profilbild

Josephine Alexis

Välkommen! Jag är en fascinerad 16-åring i Stockolm. Pluggar, jobbar, försöker att njuta av livet och samtidigt hinna med det. Lever för kärlek, musik och äventyr. Enjoy! <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela